Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, която гласи: “Христо ИвановРоден е на 13 септември 1974 г. в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми.” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо ИвановРоден е на 13 септември 1974 г. в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Министър на Бойко Борисов, защитник на свободата на плажа на Ахмед Доган, авторът на лъжата, че аз съм дългата ръка на ДПС, въобще, борец срещу присъствието на ДПС в българското политическо пространство.

Това коментира лидерът на "Има такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСтанислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент.Роден е в във Фейсбук. 

Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше “Нито глас за Пеевски”? И, в крайна сметка, сгушен в скута на Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, измамите, липсата на достойнство, липсата на всякакъв срам, абсолютната наглост и дебелоочие. Би трябвало неговите избиратели да го изгонят от удобния стол на политик и техен представител, смята Трифонов. 

Пеевски: Христо Иванов ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе

Но, това едва ли ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа. Ще кажа клише, но то е абсолютно вярно за ситуацията - щеше да е адски смешно, ако не е толкова тъжно, добавя още лидерът на ИТН. 

Просто сега, всеки път като видя физиономията на Христо ИвановРоден е на 13 септември 1974 г. в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския ще си представям как седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делян Пеевски и пие мазно турско кафе. Или поне аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим, завършва Трифонов. 

Последвайте канала на

Слави Трифонов

Делян Пеевски

Христо Иванов

Има такъв народ