Днес в СОС отново, без да се съобразят с ветото на областната управителка Вяра Тодева, си прегласуваха и същите зам.-председатели на съвета, и съставите на комисиите в този важен за местното самоуправление орган. Така на практика се оказа, че т.нар./неправилно/ ”губернаторка” само си губи времето да оспорва решенията на градския парламент.

Днес избраниците на софиянци прегласуваха решенията от сесията на СОС на 8-ми февруари, които областната управителка Вяра Тодева, представителка на МС и на ПП-ДБ, върна за преразглеждане.

сн.фейсбук

Тя прецени, че съветниците не са спазили законовите разпоредби, според собственият й прочит.

Но странно, атакува заседанието от 8-ми т.м. само в частта му за избора на зам.-председатели и разпределението на комисиите, не оспори гласуването на председател на съвета, избран на същото заседание, който е от нейната партия?!

Припомням, че съдът обяви нейното решение за демонтажа на ПСА за незаконно.

Както и да е, това беше преди.

Днес е настоящето и общинарите пак си гласуваха взетите решения от 8-ми февруари.

Цяла седмица съвета пак не работи, плюс трите месеца преди това, защото партийните креатури така и не можаха да си разделят парчетата от баницата, образно казано.

Лакомията е кофти признак – показва лошо възпитание. ПП-ДБ-СС това ли искат да ни демонстрират, искайки цялата власт в София в свои ръце. Ваня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на тази сутрин в ефира каза, че „ПП-ДБ-СС искайки всичко, получиха нищо”.

Опозицията удари лакомите през ръцете и показа, че защитава интересите на гражданите гласували за ГЕРБ-СДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, БСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Лявата коалиция, ВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател, ИТН, ВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Заедно те представляват интересите на повечето гласували граждани и носят отговорност пред тях. Сега е време всички да запретнат ръкави и заработят за интересите на софиянци, не за теснопартийните си дружинки.

Последвайте канала на

ГЕРБ

БСП

ВМРО

СДС

Възраждане

Ваня Григорова

София

община

СОС

съветници