У Києві правоохоронці викрили бордель, який організувала 22-річна громадянка іншої держави та ще чотири її спільниці. До проституції жінки залучали навіть неповнолітніх. 

Про це повідомили в Нацполіції м. Києва. 

За даними слідства, бордель організувала 22-річна іноземка та ще чотири її спільниці. Для цього вони орендували у столиці 17 приміщень. Сутенерки проводили кастинги серед дівчат, які потім надавали інтимні послуги. Також вони ділили зароблені гроші. До заняття проституцією жінки залучали також неповнолітніх дівчат, які були в скрутному матеріальному становищі. 

Фото: Поліція Києва / Facebook

Година "кохання" коштувала від 5000 до 6500 грн. З цих грошей 70% повії віддавали сутенеркам, а 30% - залишали собі. 

Організаторці, 2000 року народження та її спільницям, 1995, 1997, 1998, 2004 років народження повідомили про підозру за частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Стосовно десяти "працівниць" склали адміністративні матеріали за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – заняття проституцією. 

Нагадаємо, раніше у Києві викрили мережу борделів. 43-річний киянин та його 34-річний товариш організували роботу закладів в орендованих квартирах на Київщині. Щоденний заробіток "фірми" становив від 25 до 150 тисяч гривень.

Також в Одесі сутенерка організувала бордель у готелі. 

Читайте також:

  • Масажистки працювали позмінно, а клієнтів знімали камери: у Миколаєві викрили бордель (фото)
  • Хотів працевлаштувати 50 жінок: у Львові поляк віз українок на роботу до німецького борделю
  • За секс брала 1,5 тис. грн: 23-річна дівчина влаштувала бордель в орендованій квартирі в Івано-Франківську