"Твърдо няма да подкрепим кабинет на ГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, имаме решение на нашите органи, които не са преразглеждани. Няма как да седнем на една маса, 12 години се борим с модела "ГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", който налагат, това заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът от БСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Стоян Мирчев.

"Г-н Николай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 е световноизвестен специалист, от уважение ще се срещнем с него. Негатив е, че се съгласи да бъде поредната кукла (на ГЕРБ), които хващат авторитети и ги унищожават", каза още народният представител.  

Кристиан Вигенин (БСП): Ще отидем на срещата с проф. Габровски, но няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

"Президентът официално призна, че "Продължаваме промяната" са били негов проект, от който е разочарован. В НС има и друг негов проект. Донякъде "Български възход" е президентска партия. Стефан Янев беше намерен за политиката от Румен Радев. Той е създание, произлязло от ръцете на президента. В неговото служебно правителство намериха пристан много от кадрите на "Има такъв народ", добави Мирчев.

ГЕРБ

БСП

Николай Габровски