Due to necessary works for system security, KEDS announces that there will be power outages in some localities on Friday.

This is the schedule of power outages by region:

Pristina

Necessary works for system security

1.

From TS 110/35/10 kV Palaj will be interrupted:

Outlet 10 kV Prelluzha (code: 18024003) from 10:00 a.m. to 3:00 p.m.

Places: Plemetin, Stanovci i Ułet, Prilluzhe, Lumi Madh, Gllavotina, Bivolak, Zhilivodë, Strovc and Bequk.

Reason: Preventive maintenance, replacement of insulators and poles, tightening of conductors.

2.

From TS 35/10 kV Business Park will be interrupted:

Outlet 10 kV Llapushnik (code: 16023003) from 09:00 to 14:00

Places: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vucak, Xurgicë, LLapushnik School and New Kleqke.

Reason: Preventive maintenance.

***

Works on investment projects

1.

From TS 110/10(20)kV Prishtina 7 will be interrupted:

In NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im these substations from 09:00 to 13:00

1. NS 10/0.4kV Ll.

Seat 3 (code: 19000035121)

2. NS 10/0.4kV Ll.

Seat 1 (code: 19000035123)

3. NS 10/0.4kV Ll.

Seat 2 (Code: 19000035122)

4. NS 10/0.4kV Kampsheptiza-Petrit Deqani (Code: 19000035011)

5. NS 10/0.4kV "EDA" Intermed Preoc Hospital (Code: 19000035013)

6. NS 10/0.4kV NTP "ARBERIA" (Clearance) (Code: 19000035016)

7. NS 10/0.4kV Ban.

Priv.

to go

LP (Code: 19000035020)

8. NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Code: 19000035028)

9. NS 10/0.4kV Petrol Company (Code: 19000035029)

10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Code: 19000035097)

11. NS 10/0.4kV UKABI (Code: 19000035098)

12. NS 10/0.4kV Marigona 3 (Code: 19000035099)

13. NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv.

(Code: 19000035100)

14. NS 10/0.4kV NTSH" ELEKTRO AG" Alush Hasani (Code: 19000035101)

15. NS 10/0.4kV Autosalon Toni (Code: 19000035105)

16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Code: 19000035153)

17. NS 10/0.4kV Business group "Delux" (Toverlani) (Code: 19000035247)

18. NS 10/0.4kV Preoci 3 (TE Mercedesi) (Code: 19000035003)

19. NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Petrol pump) (Code: 19000035004)

20. NS 10/0.4kV Muja Preniqi "Autosallon" (Code:\19000035156)

21. NS 10/0.4kV Gani Aliu (Code: 19000035161)

22. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Code: 19000035164)

23. NS 10/0.4kV Blerim Imeri "DEJA VU" shpk (Code: 19000035237)

24. NS 10/0.4kV Merkom Company PEZHO (Arif Elshani) (Code: 19000035039)

25. NS 10/0.4kV Furna Kobake (Code: 19000035042)

26. NS 10/0.4kV NT "Luli"-Lulzim Marevci (Code: 19000035044)

27. NS 10/0.4kV Albert Rudari (Code: 19000035045)

28. NS 10/0.4kV Naser Mustafa - residential building (Code: 19000035047)

29. NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Code: 19000035048)

30. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi"Star Trade" SH.PK (Code: 19000035137)

31. NS 10/0.4kV Private object Hamdi Mehmeti (ob. ellipsa) (Code: 19000035012)

32. NS 10/0.4kV International health center (Turkish hospital) (Code: 19000035043)

33. NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Code: 19000035049)

34. NS 10/0.4kV FITORJA concrete mixer (Code: 19000035104)

35. NS 10/0.4kV Basri Shahini (Code:\19000035108)

36. NS 10/0.4kV Sports cultural complex-Llapla Selle (Code: 19000035109)

37. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa - businessman (Code: 19000035113)

38. NS 10/0.4kV Ll.

Seat 4 (Code: 19000035120)

39. NS 10/0.4kV NTSH "Zhaki Advertising"-Zhermin Durguti (Code: 19000035129)

40. NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Code: 19000035138)

41. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi "DURMISHI" shpk (Code: 19000035146)

42. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri"Hart Point RH"Sh.pk (Code: 19000035159)

43. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu "Binni" shpk (Code: 19000035162)

44. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.PK Faton Nishevci (Code: 19000035163)

45. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami NTPAUTOSALLON "GENI" (Code: 19000035240)

46. ​​NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli"VAM-TRADE"SH.PK (Code: 19000035241)

47. NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Code: 19000035245)

48. NS 10/0.4kV "STILL TO ISAKU" - Isak Ademi (Code: 19000035248)

49. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT "GAMMA" (Code: 19000035249)

50. NS 10/0.4kV Te Fati IM (Code: 19000035264)

Locations: Llapnasella 1,2,3 and along the main road Pristina- Ferizaj.

Reason: Investment projects, raising poles, placing insulators, pulling the conductor.

* * *

Works by third parties

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 will be interrupted:

Outlet 10kV Kampi Jordanez (Code: 10000010) in two periods from 10:00 to 10:10 and from 13:20 to 13:30

Countries: Elkos, Hiberna FM, Italian Karabinieret, Gazeta Kosova Sot, UNMIK, Ylli Bec and PTK.

Reason: Creation of working conditions without voltage, manipulation with medium voltage dividers.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 will be interrupted:

From the 10kV Kampi outlet, these TS - a will remain without voltage from 10:00 a.m. to 1:30 p.m.

1. NS 10/0.4kV Elkos with code: 10000010090

2. NS 10/0.4kV YLLI BEC with code: 10000010095

3. NS 10/0.4kV Qazim and Valdet Gashi (Burim Gashi) with code: 10000010100

4. NS 10/0.4kV Betonjerka-Trade with code: 10000010094

5. NS 10/0.4kV Jordanian Camp with code: 10000010089

6. NS 10/0.4kV Hiberna with code: 10000010091

7. NS 10/0.4kV Kosovo today with code: 10000010092

8. NS 10/0.4kV KFORI ITALIAN with code: 10000010096

Countries: Elkos, Hiberna FM, Italian Carabinieri, Gazeta Kosova Sot, UNMIK, Ylli Bec and PTK.

Reason: For the realization of the 10 kV input/output system, according to the electro-energetic consent and the approved project, as well as the recommendations from the technical acceptance commission.

PEC

Necessary works for system security

1.

NS 35/10[kV] Deçani will be interrupted:

Outlet 10[kV] Barani (Code: 53000002) from 09:00 to 14:00

Places: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i iri, Rashiqi, Gjocajt, ​​Turjaka e Ulët, Vranoc i Madh, Vranoc i Vogel, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjite and Buqani.

Reason: Preventive maintenance, checking the network, changing insulators, cleaning the track

Prizren

Necessary works for system security

1.

TS 110/35/10 kV Theranda will be interrupted:

Outlet 10[kV] Shpenadija (code 32000023) from 10:00 a.m. to 3:00 p.m.

Places: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha, and Caparci.

Reason: Preventive maintenance (replacement/reinforcement of poles, tightening of conductors)

Ferizaj

Necessary works for system security

1.

From NS 110/35/10 [kV] Lipjan will be interrupted:

Outlet – LP10(kV) Water supply (code: 41000013) from 10:00 a.m. to 3:00 p.m.

Places: villages: Babush (a part), Babush i Muhaxherevi, Bjeshkas (a part), Gadime e Ulët, Gadime e Eperme, Vrelle (a part) and Vrelle e Goleshi (a part).

Reason: Preventive maintenance, replacement of broken poles with new ones, replacement of conductors, insulators and pole repair.

2.

From NS 35/10[kV] Shtërpca will be interrupted:

Output LP 10[kV] Breza (code: 40044003) from 09:00 to 14:00

Places: Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica and Vikendicat.

Reason: Preventive maintenance, replacement of broken poles with new ones, replacement of conductors, insulators and pole repair.

Mitrovica

Necessary works for system security

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:

LP 20kV Runiku (Code: 74000005) from 10:00 a.m. to 3:00 p.m.

Places: Upper Klina, Mecini and Berani neighborhoods, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigana, Radishevë, Qitakets, Leqîna and Tërrnovë.

Reason: Preventive maintenance, adjustment of spacers on transformer poles.

* * *

Works on investment projects

1.

From TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:

10 kV Turiqevci outlet (code: 74000006) in two periods from 09:00 to 09:45 and from 17:15 to 18:00

Places: Llaushë, Rakinicë, Upper Kopilić, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Lower Kopilić and Açareve.

Reason: Creation of voltage-free working conditions, removal of medium voltage bridges.

2.

From TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:

From LP 10 kV Turiqevci, these TS will remain without voltage from 09:00 to 18:00:

1. NS 10/0.4kV Açareve e Vjetër-1 with code: 74000006029

2. NS 10/0.4kV Açareve-Haxha with code: 74000006060

3. NS 10/0.4kV Aqareve e Vjeter with code: 74000006025

4. NS 10/0.4kV Açareve-Veseli with code: 74000006026

5. NS 10/0.4kV Açarevë e Re with code: 74000006027

6. NS 10/0.4kV Açarevë-Oruqi with code: 74000006028

7. NS 10/0.4kV Açareve Syla with code: 74000006030

Places: Açareve.

Reason: Investment projects, dismantling of the existing conductor, dismantling of the existing consoles, laying of the new conductor, assembly of metal consoles, assembly of insulators, grounding of medium voltage poles as well as other conducting elements.

3.

From TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:

LP 10kV Likovci (code: 74000001) in two periods from 07:00 to 07:30 and from 15:00 to 17:00

Places: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezalle, Tushil, Rezalle e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murge, Pluzhinë and Tica.

Reason: Creation of voltage-free working conditions, removal of medium voltage bridges.

4.

From TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:

Nga LP 10 kV Likovci do te mbesin pa tension këta trafostacione nga ora 07:00 deri 17:00

1. NS 10/0.4kV Rezallë-Zabeli-1 me kod: 74000001014

2. NS 10/0.4kV Rezallë-Zabeli-2 me kod: 74000001015

3. NS 10/0.4kV Rezall e re me kod: 74000001016

4. NS 10/0.4kV Tushillë me kod: 74000001017

5. NS 10/0.4kV IPKO me kod: 74000001053

6. NS 10/0.4kV Tushillë i Ri me kod: 74000001055

Vendet: fshatrat: Rezallë dhe Tushillë.

Arsyeja: Projekte investive, demolimit i Trafokulles së vjetër “Rezalle – Zabeli 2”, Instalimit dhe energjizimi i pas demolimit të Kullës, energjizimi i dy trafostacioneve egzistuese përmes LP të ri dhe energjizimi i LP të ri nga shtylla A162 – A 242

Gjakovë: 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-5 (kodi: 80080013) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 35/10 kV Malishevë  do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të  mesëm, verifikimi i vajit në TS 10/0.4kV.

3.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirembajtje preventive –ndërrimi i kokave kabllovike Perlepnicë Hymje.

2.

Nga  TS 110/35//10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TR 3 (H05) dhe TR 4 (H06) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë), Abdullah Tahiri, Brigadat e UÇK-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni, Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës, Pjesë e rrugës së Bujanovcit, Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë, Fab. e baterive I; fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë, Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët, Pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe stacionin e pompave të ujit, thertoren dhe Fluidin.

Reason: Preventive substation maintenance.

3.

From NS 110/20(10) 10[kV] Kamenica will be interrupted:

LP 10(kV) Rogana (code: 62000012) from 09:00 to 14:00

Places: villages: Hodonc, Karaçevo e Poshtme, Karaçevo e Eperme, Katushnica (a part) and Rogačica.

Reason: Preventive maintenance, installation of 2 medium voltage poles and carrying of conductors.

/Telegraph/